Svěží domácí ananasová salsa podle Jamie Olivera
28.08.2020
Tuto dobrotu jsme vyzkoušeli a můžeme Vám doporučit nejen ke grilovanému masu.
Budete potřebovat:
Zralý ananas (ten poznáte vytržením jednoho z krátkých vnitřních lístků a vůně. Pokud to jde obtížně, je ananas nedozrálý)
2 chilli papričky
2 limetky
červenou cibuli
hrstku čerstvé máty
extra panenský olivový olej
Recept je velice snadný. Očištěný ananas nakrájený na větší kousky osmahneme na pánvi přibližně 4 minuty ze všech stran. Poté nakrájíme na drobné kostičky.
Přidáme do mísy jemně nasekané chilli papričky, listy máty a cibuli. Na konec vymačkáte limetkovou šťávu a pokapejte extra panenským olivovým olejem a vše řádně promícháme.
Bon Appétit
Foto: www.pixabay.com
Budete potřebovat:
Zralý ananas (ten poznáte vytržením jednoho z krátkých vnitřních lístků a vůně. Pokud to jde obtížně, je ananas nedozrálý)
2 chilli papričky
2 limetky
červenou cibuli
hrstku čerstvé máty
extra panenský olivový olej
Recept je velice snadný. Očištěný ananas nakrájený na větší kousky osmahneme na pánvi přibližně 4 minuty ze všech stran. Poté nakrájíme na drobné kostičky.
Přidáme do mísy jemně nasekané chilli papričky, listy máty a cibuli. Na konec vymačkáte limetkovou šťávu a pokapejte extra panenským olivovým olejem a vše řádně promícháme.
Bon Appétit
Foto: www.pixabay.com